Title Image

Mi már a jövő könyvelési rendszerét használjuk: ismerd meg a Portált!

Mi már a jövő könyvelési rendszerét használjuk: ismerd meg a Portált!

Gurulós bőrönd kikészítve, nyakkendő megigazítva, öltöny ropogósra vasalva. Felkapod a New York repülőjegyet az asztalról és megtalálsz alatta egy sárga post-it-et: Könyvelőnek számlák péntekig. Az ma van. A taxis elég rugalmas: tíz perce állsz a könyvelőd ajtaja előtt, az ajtón egy másik színű post-it: türelmet kérek, máris jövök. Felhívod: mondjad, Zsolti, a piacon vagyok. Marika néni, a számlák! Ja, dobd csak a postaládába! New Yorkba érve bekapcsolod a telefonod, sms pittyeg: Zsolti, iparűzésit ma estig ne felejtsd, szóltam!

Mindannyiunkkal megtörtént? Ha nem is így, ha nem is New York vagy Marika néni, de a könyvelésnél gyakran érezhetjük, valami így nem jó. Nem követhető, nem modern és nem is biztos, hogy elősegíti az üzleti sikert. Az Everestnél azt szeretnénk, ha Neked a lehető legkevesebbet kellene foglalkozni a könyveléssel és nem zavarna, hogy nem értesz hozzá, hiszen azért választottál minket, hogy biztos kezekben legyenek a pénzügyeid. Egy komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtó cég vagyunk, akik hisznek abban, hogy a könyvelésben alkalmazott modern üzleti szemlélet sikerhez vezet.

Miért pont a könyvelés?

Azt mondják, ha innovatív akarsz lenni, találj ki egy olyan szolgáltatást, ami még nincs, vagy ha bátorságod is van, akkor válassz egy rossz, létező rendszert és mutasd meg, hogy csinálnád jobban. Mi a könyvelésnél nem találtunk elavultabb szolgáltatást Magyarországon. Úgy láttuk, hogy ez egy olyan iparág, ahol sokszáz milliós vállalkozások ügyei is kockás füzetekre, rosszul perforált, szakadt szélű számlákra és nagy, fekete dossziékra vannak bízva. Az ügyfelek és a könyvelők közötti viszony rendezetlen, a feltétlen bizalmon alapul és tévesen arra épül, hogy szabad léteznie egy olyan világnak, ahol egyetlen könyvelő, vállal felelősséget komoly vállalkozások pénzügyeiért.

Volt egy jó ötletünk. Meg még egy.

Az első ötletünk nagyon egyszerűen hangzik: hozzuk fel a modern világ szintjére a könyvelést. Másfél éven keresztül tökéletesítettünk egy online könyvelési rendszert, a Portált, amely hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy bármikor, bárhonnan áttekinthessék nemcsak a könyvelésüket, de a cégük összes olyan adatát, amelyet tudni szeretnének. Ma már rengeteg ügyfelünk van, akik elégedetten használják rendszerünket, hiszen a pénzügyekben az átláthatóság, visszakereshetőség és tervezhetőség három olyan alapvető tényező, amely nélkül sikeres vállalkozást vezetni lehetetlen.

A második innovációnk az volt, hogy túlléptünk a könyvelés adminisztratív jellegén és komplex üzleti szolgáltatásként kezdtük el kezelni. Tapasztalt, profi könyvelőcsapatunk mellé felépítettünk egy lendületes, sikerorientált account manager csoportot. Ők azok, akik jelentős üzleti tapasztalatukkal és innovatív gondolkodásukkal kiegészítik a könyvelő munkatársaink munkáját: tanácsadók lesznek a vállalkozásod életében.

Jól hangzik. Hogyan néz ez ki a gyakorlatban?

Első konzultációnkon megismerjük vállalkozásodat és elmondjuk, hogyan tudnánk két dologban segíteni: egyrészt a lehető leprecízebb könyveléssel levenni egy hatalmas adminisztratív terhet a válladról, másrészt account managereink segítségével egy olyan pályára állítani, ahol megkeressük neked a vállalkozói sikerhez vezető utat. Jelezzük, ha ki tudsz használni valamilyen adózási újdonságot, ha a vállalkozásodra szabva új pénzügyi lehetőségek nyílnak, tippeket adunk, hogyan optimalizáld a bevételeidet és segítünk olvasni a sorok között.

Egy olyan kényelmes, innovatív, könnyen használható, digitalizált pénzügyi rendszert kapsz, ami nemcsak adminisztratív, hanem startégiai jelleggel is működik.

Miért pont a Portál?

Csapatunk azért fejlesztette ki a Portált, hogy egy esztétikus, könnyen használható, modern könyvelési rendszert adjunk ügyfeleink kezébe. A belépéshez csak egy felhasználónév és jelszó szükséges, és két kattintás után már elérhető lesz az összes céges adatod, amire csak szükséged lehet. Egyetlen rendszerben helyezzük el a bevételeket, a kiadásokat, a számlaforgalmat, az ügyfeleid adatait, az alkalmazottad adatait, a fizetendő és befizetett tételeidet, a cégautód adatait.

Bárhol, bármikor áttekintheted a kifizetésre váró tételeidet, legyen szó ÁFA, társasági adó, bérjárulék, szakképzési vagy szociális hálózati hozzájárulások fizetéséről. Követhetővé válnak a bérjárulékok, táblázatba kerül az IPA és TAO elszámolás. Rendszerünket nem egy statikus pénzügyi tervezőként álmodtuk meg, hanem egy mindig mozgásban lévő, modern, aktív rendszerként.

A Portál két legfontosabb tulajdonsága a tervezhetőség és az elemzés. Ügyfeleink számára nem léteznek pénzügyi meglepetések vagy lekésett határidők, hiszen rendszerünk figyelmeztetőt küld és az egész pénzügyi évre előre láthatók a kötelezően befizetendő tételek. Az elemzés funkció azért nagyon fontos, mert csak adatokkal és statisztikákkal lehet egy vállalkozással előre jutni, így, ha modern, jövőorientált, sikerre éhező vállalkozó vagy, pontosan tudnod kell, milyen pénzügyi összefüggések állnak a céged mögött.

Jön az app!

Nem állunk meg: olyan applikációt találtunk ki, amellyel a számlák pár mozdulattal beolvashatók lesznek, így közted és a könyvelő között a kommunikációs folyamat felgyorsul. Az applikációval zsebre teheted a vállalkozásod minden adatát, és személyre szabott profilodba belépve bármikor képbe kerülhetsz bármelyik céges pénzügyi adatoddal.

 

Gurulós bőrönd kikészítve, nyakkendő megigazítva, öltöny ropogósra vasalva. Felkapod a Tokió repjegyet az asztalról és kávézol, amíg a taxi megérkezik. A repjegy alatt lapuló számla beolvasva, alvállalkozói szerződések ellenőrizve, az iparűzési adó két kattintással és egyetlen banki művelettel elutalva. Tokióban pittyeg az sms: Szia Zsolti! Kitaláltunk valami újat, ha hazajöttél, találkozzunk! Üdv, Everest