Rólunk

Mi az Everest?

Az Everest 3 különböző üzletágban van jelen:

  • Everest Accounting - Könyvelés Magyarországon: tapasztalt könyvelők, online portál, account menedzserek.
  • Everest Renewables - Megújuló Energia Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban: termékek és szolgáltatások értékesítése és teljes körű adminisztrációja IT üzletágunk által egyedileg fejlesztett ERP rendszer támogatásával.
  • Everest IT Solutions - A társüzletágak üzleti folyamataihoz általunk, egyedileg fejlesztett ERP rendszer biztosítása, optimalizálása és Ügyfeleink hasonló igényeinek a magas színvonalú kiszolgálása.

Történetünk

Az Everest csapat története már több mint 15 éves múltra tekint vissza. 2005-ben az első ügyféltalálkozónk is ugyanúgy zajlott, mint most: az elérhető legjobb tudással, a legmagasabb szinten szolgáltuk ki Ügyfeleink igényeit. Az akkor még néhány fős csapat az évek alatt gyorsan gyarapodott és egyre növekvő ügyfélbázisunknak köszönhetően egyszerűen nem kerülhette el figyelmünket az, hogy a könyvelési piac itthon újításra szorul, így eltökélt célunkká vált, hogy többet adjunk egy hagyományos könyvelésnél.

2015-ben elindítottunk könyvelés üzletágunkat Everest Accounting néven. A saját fejlesztésű portálunknak, felkészült könyvelőinknek és mindig elérhető account menedzsereinknek köszönhetően üzletágunk gyorsan fejlődött, 2018 óta pedig már zártkörű részvénytársaságként folytatjuk tevékenységünket.

A portál fejlesztésével együtt indult IT csapatunk is, kezdetben csupán két fővel. Ma fejlesztőink azért dolgoznak, hogy a másik két üzletágunk háttérmunkái gördülékenyek legyenek; emellett pedig folyamatosan kiszolgáljuk Ügyfeleinket saját IT kéréseit is.

Az Accountingnak köszönhetően érkeztek hozzánk olyan munkatársak, akik segítségével a Megújuló energia üzletágunk 2016-ban elindulhatott. Új profilunk indulása után szinte rögtön dinamikus sikert aratott és néhány év alatt itthon addig még nem látott rekordokat dönthettünk! Sikerünk egyik kulcsa, hogy Ügyfeleink életútját a saját fejlesztésű ERP rendszerünkben több szereplővel felügyeljük. A Megújuló üzletágunk különböző helyeken bizonyít:

  • Ügyfeleinknél terepen
  • háttérirodánkban, ahol a papírmunkát és az ügyfélkezelést végezzük.

A következő lépésként elhatároztuk, hogy a Magyarországon megszerzett tapasztalatainkat külföldön is kamatoztassuk, ennek köszönhetően az Everest már Csehországban is jelen van!

Miért pont Everest?

Nevünk tükrözi törekvésünket arra, hogy mindig a lehető legjobbat nyújtsuk Ügyfeleinknek minden téren. Legyen szó könyvelésről, B2C piacról vagy akár egy komplex vállalatirányítási rendszer elkészítéséről, Partnerünkkel közösen elérjük a csúcsot.

Discover Greatness Beyond Profession

Az Everest és vele együtt minden munkatársunk a kiválóságot keresi. A legjobbat akarjuk Ügyfeleinknek, ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha mindig a legmagasabb szakmai színvonalat biztosítjuk minden üzletágunkban.

Mi, itt az Everestnél...

  • Hiszünk benne, hogy etikus hozzáállásunkkal, a kiemelkedő csapatösszetartásunkkal és naprakész munkatársainkkal az Everest több mint egy hagyományos szolgáltatócég. Sőt, erre büszkék is vagyunk!
  • Fontos számunkra a csapat! Munkatársainkat és partnereinket megbecsüljük, biztosítjuk a szakmai fejlődést és nyitottak vagyunk. Minden esetben a hosszútávú együttműködésre szavazunk.
  • Mindig többre vágyunk! Nem elégszünk meg pillanatnyi sikerünkkel, inkább mindig tökéletesítjük a folyamatokat, kommunikációnkat, ügyfélkezelésünket.
  • Legyen szó bármelyik üzletágról, legnagyobb Ügyfeleinkkel évek óta együtt dolgozunk, erre kifejezetten büszkék vagyunk!
  • Nem csupán szolgáltatásmenedzsmenttel foglalkozunk; annál sokkal többet nyújtunk bármelyik ügyfelünknek. Akár B2B, akár B2C, a sales folyamat nálunk inkább tanácsadásként írható le, hiszen nem csak az adott pillanatban fontos az ügyfél számunkra, hanem a - közös - jövőben is.