Megújuló energia

Ügyfél elköteleződést ajánlunk

A környezetvédelem és fenntarthatóság kérdése napjaink egyik legfontosabb témájává vált. Az Everest Renewables eltökélt célja, hogy részt vegyen a megoldásban és biztosítsa az élhető jövő lehetőségét.

Munkamódszerünk

Accounting team

Professzionális tanácsadáson keresztül erősítjük partnerünk megítélését és pozícióját a megújuló energiák piacán.

Az ügyféligényekhez igazodunk

Partnerünk potenciális ügyfeleinek segíti csapatunk a megfelelő, évtizedeket kiszolgáló megoldásokat kiválasztani. Tanácsadói és szakmai felkészültségünket a napelemes piacon eltöltött kiemelkedően sikeres évek igazolják, és biztosítják a hosszútávú eredményes együttműködést.

11000+

Értékesített napelemes rendszer

Net Promoter Score (NPS):75

Szerződéskötési arány :

18.7%

Környezettudatosság felsőfokon - teljeskörű, környezetbarát épületreform

Cselekszünk környezetünkért. Az Everest Renewables rendszeres oktatások szervezésével dolgozik azon, hogy minden munkatársunk maximális felkészültséggel lépjen be Ügyfeleinkhez. Egy épület megújításakor rengeteg faktort kell figyelembe venni, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen napelemes rendszer, klíma, hőszivattyú vagy akár elektromos autó töltő kerül a háztartásba. Az értékesített termékeink műszaki tartalma állandóan változik - ahogy az ügyféligények is. Emiatt rendszeres műszaki oktatások mellett magas színvonalú tanácsadó tréningeket szervezünk, hogy csapatunk tudása folyamatosan naprakész legyen és bármilyen megújuló energiához kapcsolódó terméket vagy szolgáltatást magabiztosan képviseljük.

A magyarországi sikerek után már Csehországban és Lengyelországban is jelen vagyunk!

Everest ügyfél- és projektmenedzsment

 • Érdeklődők és ajánlások gyűjtése

 • Ügyféllel való kapcsolatfelvétel, időpont egyeztetés

 • Teljeskörű felmérés és tervezés

 • Szerződéskötés

 • Adminisztráció: szükséges hatósági engedélyek benyújtása és menedzselése

 • Ügyfélelégedettség nyomonkövetése

Minden érdeklődőt potenciális ügyfélként kezelünk és törekszünk a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra. A teljes életút-követésnek köszönhetően az összes lépést monitorozzuk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen. A rendszerünk eredményességét bizonyítja a kiemelkedően magas, 75-ös NPS score értékünk.

Egyedi fejlesztésű ERP rendszer

Szerintünk nem létezik ügyfélelégedettség biztos informatikai rendszer nélkül. A maximális felhasználói élmény érdekében hoztuk létre Egyedi fejlesztésű ERP rendszerünket, amelyet a piac változásaihoz azonnal, elvárásainknak megfelelően igazíthatunk.

Everest ERP rendszer:

 • 100%-ban egyedi fejlesztés
 • Gyors, azonnal elérhető, bármilyen új fejlesztés azonnal elkezdhető (jogi- vagy vásárlói környezetváltozás esetén)
 • Felhasználóbarát felület
 • Jogosultságkezelés: a különböző munkafolyamatokhoz különböző jogosultságú felhasználók férnek hozzá (területi képviselők, menedzserek, projektkoordinátorok, call center, stb)
 • Folyamatos support rendelkezésre állás
 • Új funkciók bevezetése rendszeresen
Accounting team