Title Image

Kérdezz tőlünk! Első rész: az alapok

Kérdezz tőlünk! Első rész: az alapok

1.Mi történik az első konzultáción?

Az első találkozás célja, hogy az érdeklődőknek bemutassuk az Everest működését, elveit és megismerjük vállalkozásuk aktuális helyzetét. A konzultáció egy ingyenes, kötetlen beszélgetés, melynek során felderítjük, hogy miben tudunk az érdeklődő segítségére lenni könyvelési és vállalkozásfejlesztési kérdésekben. Betekintést nyerhetnek cégünk könyvelési rendszerébe, a Portálba is.

2.Mit vigyek magammal az első konzultációra? Ez a találkozó valóban ingyenes?

Bár az első alkalomra semmit nem szükséges hozni, a hatékonyság érdekében mégis érdemes felfrissíteni információidat saját céged helyzetéről, ismerni a pontos adatokat az előző évi és az idei tervezett árbevétel kapcsán, tisztában lenni a kimenő és bejövő számlák darabszámával és az alkalmazottak számával. És igen, az első találkozásnak semmilyen díja vagy rejtett költsége nincsen.

3. Hol vannak a találkozóitok az ügyfelekkel?

Ez abszolút ügyfelünk igényeitől függ. Minden esetben örömmel kimegyünk a cégekhez, hogy az ottani munkakörnyezetben találkozzunk, de szívesen várunk mindenkit a konzultációra belvárosi irodánkba is.

4.Hogyan hozhatom át a könyvelésemet az előző könyvelőmtől?

Ezt megtesszük mi ügyfeleink helyett! Szerződéskötés után a következő havi számlákat mi várjuk majd, az előző könyvelővel történő átadás-átvételt viszont mi intézzük, ezzel nem kell fáradnia ügyfeleinknek.

5.Hogyan fogjuk tartani a kapcsolatot?

Az Everest szolgáltatásának specialitása, hogy az ügyfél nem egy, hanem rögtön két szakmai segítőt kap: egy könyvelőt és egy account managert. Ők ketten felelnek majd azért, hogy az adminisztratív kötelességek maximális betartása mellett modern szemléletű tanácsadás segítse a vállalkozás sikerét. Az ügyfél akár a könyvelőt, akár a managert is hívhatja telefonon vagy keresheti e-mailben, esetleg kérhet személyes találkozót.

+1 Van-e belépési díjatok vagy bármilyen plusz költség az elején?

Nincs! És az apróbetűs részt sem szeretjük, a teljes körű tájékoztatásban és a tisztánlátásban hiszünk.

Keress minket bizalommal, várunk az első konzultáción!