Title Image

Itt az év legnagyobb Everest-újdonsága: letölthető az applikációnk!

Itt az év legnagyobb Everest-újdonsága: letölthető az applikációnk!

Tudtuk, hogy a Portál, Magyarország legmagasabb szintű, bárhonnan elérhető online könyvelési rendszere csak az első lépés lesz. Legújabb fejlesztésünkkel, az Everest applikációval egy olyan lehetőséget adunk ügyfeleink kezébe, amellyel mobiltelefonról is folyamatosan követhetik cégük pénzügyeit, és jelentősen lerövidíthetik a számla átadását a könyvelőnek. Innovatív, gyors és felhasználóbarát könyvelési folyamat? Mostantól ezt akár zsebre is teheted.

Portál plusz egy lépés

„El sem tudtuk képzelni, hogy ne legyen applikációnk” – mondja Túry Máté, az Everest ügyvezetője. Az Everest csapata eddig is azon dolgozott, hogy egy elavult rendszert, a könyvelést, egy Magyarországon még ismeretlen, modern szintre helyezze. Ehhez szükséges volt egy online platform kialakítására, ez lett a Portál, ahol ügyfeleink minden, vállalkozást érintő adata elérhető, a könyvelés és statisztikák naprakészek és könnyen áttekinthetők.

A legfontosabb számunkra, hogy a szolgáltatásaink személyesek, dinamikusak és ügyfélbarátak legyenek. Az applikációval most szintet lépünk: a Portál eléréséhez nem szükséges majd laptop vagy számítógép, egy egyszerű, igényes, modern app keretében minden szolgáltatásunk teljes egészében elérhető lesz mobiltelefonról is.

Zsebedben a céged

Azt tapasztaltuk, hogy ügyfeleink, a dinamikusan növekvő kis- és középvállalkozások vezetői sokszor elfoglaltak és nincs lehetőségük elővenni a laptopjukat, hogy belépjenek rendszerünkbe. Gyors, azonnali döntéseket kell hozniuk, melyhez gyakran nyújt segítséget a Portál, ahol cégük összes pénzügyi adatát egy helyen elérik. Az ő mindennapjaikat szerettük volna megkönnyíteni azzal, hogy mostantól a zsebükbe tesszük a Portált és néhány kattintással, a mobiltelefonjukról teljes egészében, kis képernyőre optimalizált formában elérik adataikat.

Számlaszelfi, mostantól ez is létezik

Az app egy extrát is tartogat: az eddigi számlafeltöltéshez képest még gyorsabban, néhány kattintással feltölthetők vele a kimenő és bejövő számlák, a fotótárba történő áthelyezést kihagyva, néhány kattintással. Ez jelentősen felgyorsítja a könyvelőnkkel történő kommunikációt, így a Portálban szereplő adatok még közelebb kerülnek ahhoz, hogy a cégről a jelen pénzügyi állapotot tükrözzék.

Mivel több ez, mint Magyarország többi könyvelési applikációja? De hiszen azok még nem léteznek. Az Everest az egyetlen, komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtó cég, ahol a pár perce kiadott számlád már a könyvelési rendszered része lesz, és ha kérdésed van, rögtön hívhatod menedzseredet, aki akár már az aktuális adaidat ismerve ad majd tanácsot.

Csak néhány kattintás: töltsd le az Everest appot és tedd zsebre a cégedet. Kezdőlapra velünk!

 

Néhány kérdés és válasz az applikációról:

  1. Milyen mobiltelefonokra lehet majd letölteni?

Applikációnk az iOS App Store-ból és a Google Playből is letölthető, gyakorlatilag bármelyik okostelefonon használható.

  1. Csak az töltheti le, aki a szerződéses ügyfeletek?

Nem. Az applikáció bárki számára letölthető, de aktív felületeit csak a belépéshez szükséges kóddal rendelkező ügyfeleink érik el.

  1. Hogyan működik a számlafeltöltés?

A bevételi vagy kiadási számla feltöltése opciónál a feltöltés a mappából lehetőség mellett az appal mostmár lehetséges azonnali fotót készíteni és feltölteni ezt a Portálba.

  1. Lehet-e valaki az ügyfeletek úgy, hogy nem szeretne appot letölteni?

Természetesen.

  1. Milyen adatokat látok majd az Everest appon?

Mindent, amit a Portálban láthatsz. Az applikáció a céged teljes, Portálban látható könyvelési tudását nyújtja, mobilra optimalizálva.