Title Image

Több mint könyvelés

Mit tud a cégéről?

 

Képzelje el, hogy megéhezik, ezért rendel egy pizzát a kedvenc pizzériájából. Valószínűleg a megrendelés pillanatában elmondják Önnek, hogy mi fog történni, és utána is nyomon követheti a pizzáját mindaddig, amíg meg nem érkezik Önhöz.

 

A pizzáról mindent tud. A cégéről semmit. Ez az, amin változtatnia kell. És ez az, amin változtatunk.

 

Kattintson ide, és találkozzunk, tudjon meg minden részletet.

Semmi különbség pesszimista és optimista között. A pesszimista azt mondja az reménytelen, úgyhogy a kisujjadat se mozdítsd, az optimista meg a kisujjadat se mozdítsd, úgyis minden jóra fordul. Egyik esetben sem történik semmi. - Seneca

A filozófiánk

 

Több, mint könyvelés. Sokkal több.

 

Abban vagyunk különlegesek, hogy ha együtt dolgozunk akkor a kitűnő Könyvelőjén kívül lesz egy Account Managere (ő lesz a kreatív a csapatban) és egy olyan rendszert is adunk Önnek, amelyiket használva mindig naprakészen látja a cégének állását.

 

Azt szeretnénk, hogy a könyvelés ne egy vakrepülés legyen, amikor soha nem tudja, mivel találja magát szemben, hanem egy kristálytiszta, átlátható, és tervezhető feladat. Mert, egyébként az.

 

Kattintson, ismerkedjünk meg, szeretettel várjuk az irodánkba egy kötetlen beszélgetésre.

 

Ide kattintva a Portált ismerheti meg.

 

Ide kattintva megtudja hogyan dolgozunk.

Néhány ember érzi az esőt, mások meg csak vizesek lesznek. - Bob Marley

„Veletek tényleg jó dolgozni”

 

Az egyik partnerünk nemrég azt mondta, hogy „veletek tényleg jó dolgozni”.

 

Akkor mondta ezt, amikor azt látta, hogy valóban minden úgy van, ahogy megbeszéltük: a Könyvelőnk gyorsan és szakszerűen válaszolt a kérdésekre, a pénzügyi / üzleti tanácsadója (mi Account Managernek hívjuk) a sokadik olyan tanácsot adta, amivel csökkentette a költségeket (azóta már egy pályázatot is írtunk Neki), és a Portálon keresztül pedig bárhonnan, bármikor látja, és ellenőrizni tudja a cégének pillanatnyi állását.

 

Nevezhetjük ezt a filozófiánknak. Nevezhetjük hozzáállásnak. Vagy attitűdnek. Mi ezt képviseljük. Nekünk ez a természetes.