Title Image

Everest: ahol üzletek születnek

Everest: ahol üzletek születnek

A mai blogposztban egy megfoghatatlan dologról szeretnénk írni, valami olyanról, amit igazán sokra tartanak az Everest ügyfelei, pedig szolgáltatásban, forintban, nyereségben nem kifejezhető.

Eláruljuk a kulcsszót: kapcsolati háló.

Account managerünk, Síklaki-Sólyom Máté így foglamazta meg a jelenséget: “Az ügyefeleink nagyon nagyra értékelik, hogy a szolgáltatásunk mellett egy “belső körbe” is bekerülnek: csak meg kell nyitnom a telefonomat és tudok nekik ajánlani bármilyen szakembert, akire szükségük van.” Az Everest szolgáltatását a vállalkozók rendkívül széles köre veszi igénybe, mi pedig hiszünk benne, hogy ezt a kapcsolati hálót érdemes közös üggyé tenni.

Kötetlen üzleti találkozóinkon ügyfeleink megismerkedhetnek egymással és bepillantást nyerhetnek olyan vállalkozók és vállalkozásaik életébe is, akikkel amúgy nem sodorná össze őket az üzleti világ. Jelenleg azon dolgozunk, hogy ezeknek az üzleti találkozóknak új, még kellemesebb és hatékonyabb keretet adjunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Everest account managerei olyan tudást birtokolnak, ami az üzleti életben a siker egyik kulcsa: szakembereket tudnak ajánlani egymásnak egy hiteles, eredményes, belső körből. Az pedig már csak hab a tortán, hogy akit itt ajánlanak egymásnak, azoknak biztosan rendben vannak a vállalkozói könyveléseik…