Title Image

Érdemes váltani

Megmutatjuk, hogy a könyvelés

Tudjuk, hogy nincs sok ideje, ezért egyetlen mondatban összefoglaljuk azt, hogy miért érdemes velünk dolgoznia: mi egy olyan – komplex – könyvelési szolgáltatást nyújtunk, ahol Ön a könyvelője mellé egy – cégével foglalkozó – üzleti tanácsadója is lesz, és az általunk fejlesztett Portált használva minden pillanatban valós képet kap a cégéről. Mi így könyvelünk. Önnek is.

A három fős „csapata”

 

Ha velünk könyveltet, akkor három pillérre fogjuk helyezni a vállalkozását.

 

Az első pillére a profi, minden jogszabályt, és határidőt ismerő Könyvelője lesz, aki lehető legnagyobb odafigyeléssel könyvel. (Annyira figyelünk erre, hogy a Könyvelőinket is ellenőrizzük Könyvvizsgálóval).

 

A második pillére az Account Mangere lesz: ő a csapatában a kreatív szakember. Minden nap azon fog dolgozni, hogy a lehető legtöbbet kihozza a cégéből: pályázatokat figyel, okos ötleteket ad, amivel csökkentheti a költségét.

 

A harmadik pillér a Portál: a rendszer, amin keresztül Ön bármikor, bárhonnan, egyetlen kattintással az összes cégadatához hozzáférhet: azért, hogy jó döntést hozhasson.

 

Nálunk ilyen a könyvelés: az Öné is lehet ilyen. Kattintson, jöjjön el hozzánk, ismerjen meg minket!

A lehetőség

 

Ha nálunk könyveltet, a Könyvelőn, az Account Manageren és a Portálon túl is mindent megteszünk azért, hogy a legtöbbet kihozhassa a cégéből (pályázatfigyeléssel, pénzügyek karbantartásával), ezért arra kérjük, hogy jöjjön el az üzleti találkozóinkra, ismerkedjen meg más cégvezetőkkel, kössenek üzletet. Vagy barátságot. Esetleg mindkettőt. (Az üzleti találkozók ingyenesek)

 

Könyvelés és üzleti lehetőség egy kattintásra öntől: tegye meg, hogy kattint.

A Portál: zsebében a cége

 

Másfél évig fejlesztettük a Portált, ami szerintünk a legnagyobb segítsége lesz. A Portál egy rendszer, amihez nem kell értenie, mert egyszerű, de ezen keresztül – a nap 24 órájában – mindent lát a cégéről (tényleg mindent: tudni fogja mit mikor kell befizetni a számláinak a státuszát, a munkatársai adatait, statisztikákat: mindent).

 

A Portál lesz a legnagyobb segítsége, amikor üzleti, vagy személyi döntéseket kell hoznia. Akkor, ha gyorsan kell elhatároznia valamit. A Portál a szolgáltatásunk része: kattintson jöjjön el hozzánk, és megmutatjuk mi az, amitől teljesen megváltozik minden, amit a könyvelésről gondolt.

Ezért jöjjön el

 

4 okunk is van. Jöjjön el hozzánk azért, mert szeretne profin könyveltetni. Vagy, mert szüksége van üzleti tanácsadóra. Jöjjön el azért, mert bővítené az üzletfeleit, üzleti találkozókon. Vagy azért, mert szeretne naprakész lenni a cégéből.

 

És a kávénk is finom. Kattintson, mi már várjuk, hogy találkozzunk.

Ismerjen meg Minket!