Title Image

Download Everest app now: három érvünk is van, hogy miért!

Download Everest app now: három érvünk is van, hogy miért!

Zsebedben a céged!

Talán csak egy egyszerű szlogennek hangzik, de ha te is voltál már olyan üzleti tárgyaláson, ahol a vállalkozó kiszaladt „egy gyors hívásra” és ingerült arccal telefonált a titkárnőjével, hogy keressen ki valamit a céges pénzügyi adatokból, nem lesz nehéz meggyőznünk téged arról, mennyivel elegánsabb két kattintással megtenni ugyanezt. Az Everest applikációt elhelyezheted akár a mobilod nyitólapjára, így nem lehet olyan tárgyalás vagy kiélezett üzleti helyzet, ahol a pénzügyek tisztánlátása nélkül kell döntést hoznod. A nagy fekete mappák és az excel fájlok már a múlté: kerülj képbe diszkréten és gyorsan a vállalkozásod pontos adataival és hozd meg a legjobb döntést!

 

Idővonal – nem csak Facebookon hatásos

Az Everest Portál egyik legjobb tulajdonsága, hogy vakrepülés helyett tudatosságra tanít: a már befizetett és a befizetésre váró tételeid egyaránt megjelennek a felületeden. Így nem érhet meglepetés, amikor a könyvelőd a határidő előtt küld egy üzenetet, hogy „társasági adó holnapig”, hiszen előre látod a következő időszak befizetendő összegeit. (És ami még örömtelibb: a bevételeidet is!) Az applikáció egy idővonallal teszi még átláthatóbbá ezt: látványos és pontos segítség azoknak, akik hisznek abban, hogy a tervezhetőség a sikeres vállalkozás egyik alapja.

 

Számlafeltötlés – két perc alatt

A hagyományos könyvelési rendszerek egyik legnagyobb hátránya, hogy nem adnak naprakész információt a cégekről. Az Everest könyvelési rendszere ehhez képest szinte valós időben megjeleníti mindazt, ami a cégedben történik. Felejtsd el a hónap végén a könyvelőnek dossziéban átadott, papíralapú számlakötegeket. A Portál applikáció segítségével néhány kattintással feltölthetők a kimenő és bejövő számlák, a fotótárba történő áthelyezést kihagyva. Gyors és hatékony, hiszen a számlád akár a számlakibocsátás után két perccel már a könyvelődnél landolhat. A tempót te diktálod, a formát mi már kitaláltuk hozzá.

 

Ezt olvastad már?

Itt az év legnagyobb Everest-újdonsága: letölthető az applikációnk!