Title Image

Arcok az Everestről: bemutatkozik Dzsida Éva

Arcok az Everestről: bemutatkozik Dzsida Éva

Éva, kérlek mutatkozz be!

Jelenleg az Everest-nél vezető könyvelő pozícióban vagyok, ami azt jelenti, hogy a könyvelési szerződésben álló feleknek  a megbízott könyvelők végzik el  folyamatosan a könyvelési, bérszámfejtési, adózási és az egyéb szükséges feladatokat. A megbízott könyvelők feladatellátást ellenőrzöm, összehangolom, és a portál fejlesztéshez szakmai észrevételekkel járulok hozzá.

Sok évnyi munkatapasztalattal rendelkezem könyvelői és könyvvizsgálói területeken, több mint 20 éve tevékenykedem, valamint adótanácsadóként is dolgozom.

Mi volt az első benyomásod az Everestről?

Egy ismerőstől hallottam először az Everestről, aki már az induló könyvelő csapatba jelentkezett. Érdekesnek találtam a munkát, hogy a megszokottól eltérően lehet itt a könyvelői munkavezetését ellátni, ellenőrizni.

Már az első találkozáskor meggyőző volt a csapat: energikusak, kedvesek voltak, szimpatikusnak találtam a velük való jövőbeni munka gondolatát.

Hogyan mutatnád be az Everestet valakinek, aki még nem hallott róla?

A könyvelés jövőjét már most megtapasztalhatja: papír használat minimális, a könyvelendő anyagot , és minden kész információt   portálon lehet elérni, időt takaríthat meg, nem kell a könyvelőhöz mennie, ill.  őt sem kell fogadnia. Ezen felül a csapat szakmailag is jól felkészült,  nagyon fiatalos és dinamikus – én így jellemezném az Everestet: szervezett, lendületes  és családbarát hely.

Mi a munkád legizgalmasabb része?

Folyamatos kihívások vannak a munkámban, és ezek megoldása mindig sikerélményt adnak nekem.

Mi az a munkádban amit senki nem irigyel tőled?

A folyamatos felelősségérzés.

Újabb és újabb nehézségek ellenére siker érzést hoz egy-egy nehéznek tűnő helyzet megoldása, amikor megtaláljuk a megfelelő megoldást a megbízónak, illetve érdekeinek  is, és megfelel az aktuális adózási és számviteli szabályoknak is.

Van e olyan izgalmas pillanat a munkád során, amikor azt érzed: jó helyen vagyok, ezért érdemes dolgozni?

Számomra izgalmas folyamat amikor  a könyvelőkkel, és az ügyféllel együtt dolgozva megoldjuk a nehéznek, szakmai kihívásnak tűnő feladatokat. Évente a májusi hónap a határidők miatt is kiemelt időszaknak számít, ami komoly kihívás, de a könyvelőkkel együtt határidőben lezárjuk a feladatokat.

Mi az, amihez a legjobban értesz?

Úgy érzem, hogy  az összefüggéseket adózásban, könyvelésben átlátom, alkalmazni  tudom. Örülök, ha megkeresnek a jövőben is, nagyon szívesen segítek bárkinek, bármilyen ilyen típusú kérdésben, nyugodtan forduljon  hozzám bizalommal.

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol?

Szabadidőmben szeretek kertészkedni, illetve utazni – belföldön és külföldön egyaránt. Van egy kutyánk, akivel gyakran járunk sétálni a környékünkön. Van 2 nagylányom is, akikkel szívesen csinálok bármilyen programot – legyen szó egy közös mozizásról, vásárlásról vagy egy lányos beszélgetésről.