Bejegyzések

Könyvelni így is lehet – mondjuk az Everestnél, hiszen nálunk a piacon egyedülálló módon ügyfeleink nem egy, hanem két kolléga szakmai segítségét kapják: egy könyvelőét és egy úgynevezett account managerét. Mai cikkünkben három olyan helyzetet mutatunk, amikor account managered segíthet a jövő évi tervezésben

Tóth András vagyok, az Everest Accounting üzletág vezetője. Feladatom a könyvelőinkkel és az account managerekkel való kapcsolattartás, a folyamatos és biztos ügyvitel fenntartása, ezen felül természetesen a partnerekkel való kapcsolattartás.

Business&Me cikksorozatunkban Kubovics Pétert Managing Directort kérdeztük meg a vállalkozóvá válás útjáról és a Cooltix-es pillanatairól.

A könyveléssel számtalan vállalatnak meggyűlik a baja. Egyes cégek házon belül próbálják megoldani a könyvelést, míg mások külső könyvelőket vagy könyvelő partnercégeket kérnek fel a feladatra. Az Everestnél a könyvelés egészen új formában történik, és az ügyfeleinket a tanácstalan időkben sem hagyjuk magukra.

Zsófi kolléganőnk Projekt Koordinátorként dolgozik az Everestnél. Hamarosan anyai örömök elé néz, ezért a szülési szabadság előtt az utolsó nálunk töltött napjaiban megkérdeztük eddigi tapasztalatairól.

Az Everest csapata számos képzett szakemberből áll össze. A régi kollégák mellett ugyan olyan szívesen várjuk a fiatal tehetségeket is, hiszen lelkesedésükkel és újszerű látásmódjukkal felpezsdítik a csapatatot. Ezúttal legújabb kollégánkat kérdeztük meg arról, hogy miért jó az Everestben dolgozni.

Ajánlatkérés