Title Image

Zsebében a Cége

Tegye zsebre a cégét.

Erős mondattal kezdünk: minden Ügyfelünk, aki használja a Portált (és az egyébként ingyenes Portál applikációnkat) egyetlen kattintással hozzájuthat a cégének az összes adatához, ezért bárhol, bármikor tud jó döntést hozni. Elmondjuk mi az a Portál, és hogyan teszi zsebre a cégét. (Merthogy azt is megteheti.)

A mindennél fontosabb információ

 

Cégvezetőként Önnek naponta kell komoly döntéseket hoznia. A jó döntés meghozatalához pontos, naprakész könyvelésre, információkra van szüksége, gyakran azonnal. A Portál ebben fog segíteni Önnek. Egyetlen kattintással mindent tudni fog a cégéről. Mindent.

 

Vannak kínzó kérdéseink: ha most ebben a pillanatban el kellene döntenie, hogy egy projektje mennyire rentábilis, tudná? Ha most valaki megkérdezné, hogy a tavalyi év adott negyedévéhez képest hogy áll a cége: tudná? Ha ebben a pillanatban ott állna Ön előtt egy szakember merne neki állást ajánlani?

 

Most még nincs Portálja. Ha lenne, akkor ezeket a döntéseket azonnal meg tudná hozni. Kattintson ide, találkozzunk, és nem csak a Portált mutatjuk meg Önnek. 

Az új munkatársa

 

A Portál lesz az új (fáradhatatlan, minden pillanatban Önt segítő) munkatársa, egy olyan rendszer, amihez nem kell értenie. Egyetlen dologra lesz szüksége: egy kódra, amivel belép, és azonnal minden a cégét érintő kérdésre választ kap. A Portálon keresztül tudni fogja a cégének aktuális pénzügyi helyzetét. A követeléseit, és a kötelezettségeit. Azt, hogy mit, mikor kell befizetnie, melyik számlájának mi a státusza. A Portálon belül rendelkezésére áll számtalan statisztika, az eredménykimutatás, az éves, negyedéves adatok, számok.

 

Mintha egy könyvelőcsapat várná a kérdéseit, az év minden pillanatában. És most már (akár) zsebre is teheti, mert már telefonos applikációt is készítettünk belőle. Kattintson, jöjjön el hozzánk, ismerje meg.

Mit szeretnénk mi most?

 

A nevét. És a telefonszámát.

 

Azért, hogy felhívhassuk. Azért, hogy eljöjjön hozzánk, leüljünk, és egy kávézás közben megmutassunk Önnek egy teljesen új világot, ahol a könyvelése egyszerű. Átlátható. Hibátlan. Ahol nincs macera, elfelejtett számla, elfelejtett határidő.

 

Azt szeretnénk, hogy nagyvállalati környezetet adjunk a cégének: minden olyat megkapjon, amit a nagyok, megfizethető áron.

 

Semmit nem kérünk érte, csak a nevét. És a telefonszámát. Itt tudja megadni.

Ismerjen meg Minket!