Title Image

Portálunk titka: a statisztika!

Portálunk titka: a statisztika!

A könyvelés egy ösztönös vállalkozó számára gyakran nem több, mint számlák és számok halmai: bevétel, kiadás és cégegyenleg egyetlen eredménnyel, az elkészült adóbevallás után pedig következik a rendes évi felszabadult sóhaj: megcsináltuk.

Az Everestnél hiszünk benne, hogy a könyvelés ennél több. Sokkal több.

Ügyfeleink mellé account managert állítunk: egy olyan szakembert, aki segít értelmezni a statisztika „fülben” látottakat. Portálunk egyik titka ez a rész: a könyvelés adatait ugyanis nem csak őrizzük és láthatóvá, elérhetővé tesszük ügyfeleink számára, de arra biztatjuk őket, tanuljanak meg élni a statisztikai adatok lehetőségeivel. Váljanak ösztönös vállalkozóból tudatossá és ismerjék fel cégadataik összefüggéseit.

 

Mit láthatnak ügyfeleink online könyvelési rendszerünk, a Portál statisztika részében?

 

x bevételeiket és kiadásaikat, táblázatba rendezve, hónapra lebontva, eredményekkel

x vásárlóik adatait, külön statisztikába vonható adatokkal, lekérdezési lehetőséggel

x partnereik adatait, külön statisztikába vonható adatokkal, lekérdezési lehetőséggel

 

Miért fontos ez? A vállalkozások világában a precizitással elvégzett, hiteles könyvelés mára alapkövetelmény. Ennek ellenére azt tapasztaljuk, hogy sok vállalkozó megelégszik azzal, hogy rendben van a cég adminisztrációja, de nem veszi a fáradságot ahhoz, hogy közelebbről megvizsgálja a kapott adatokat.

Portálunkat arra terveztük, hogy átlátható és könnyen értelmezhető legyen a cég összes könyvelési adata. A vásárlók és partnerek adatainál a könyvelési szolgáltatások piacán egyedülálló módon, néhány kattintással le tudják kérdezni az ügyfeleink az egyes vásárlóikra vagy partnereikre vonatkozó adatokat – akár a velük történő tárgyalás kávészünetében vagy egy váratlan telefonhívás közben.

Ez, azon kívül, hogy megkönnyítheti az üzleti életben a gyors döntéshozatalt, segíthet a vállalkozás átlátásában. A kisebb cégeknél könnyebb követni az egy-egy partnerhez történő adatokat, de egy nagyobb vállalkozás életében már elengedhetetlen, hogy lekérdezhető legyen, melyik partnerrel való kapcsolat viszi előre vagy éppen hátráltatja a céget.

Három trükk, amit csak a Portál statisztikája tud!

 

x Éves összehasonlításban megmutatni, hogy az előző év azonos hónapjához képest milyen eredményekkel rendelkezik a céged.

x Számlaosztályok átláthatóságának biztosítása: ezzel a funkcióval világossá válik, ami mindenkit érdekel… mire költ valójában a legtöbbet cégünk.

x Egyéni címkézésű számlák statisztikája: a Portál ezen funkciója képes arra, hogy egyfajta vállalatirányítási rendszerként működjön, és követhetővé tegyen összefüggéseket (például hogy a céggel dolgozó beszállítók számlái milyen összefüggésben vannak az árbevétel növekedésével vagy csökkenésével.)

 

A statisztika rész azonban sokkal többet tartogat: lehetőséget arra, hogy account managereink a vállalkozással kapcsolatos folyamatokat valódi, naprakész tanácsokkal segítsék. A folyamatosan felvitt adatok lehetőséget adnak, hogy akár hónapról hónapra kiértékelő legyen a cég teljesítménye a könyvelés nézőpontján keresztül figyelve. Managereink pénzügyi ás vállalkozásfejlesztési tanácsaikkal az évi egyszeri „kiértékelés” helyett már a vállalkozási folyamatokat megelőzően vagy közben tudnak tanácsot adni, így segítve sikerhez ügyfeleinket.

Az Everest küldetése az, hogy olyan tudatos vállalkozókat formáljanak, akik tudják: a statisztika nem a céges meeting vagy a vezetői beszámoló legunalmasabb része, hanem az origó a sikeres vállalatirányításhoz.

 

Amennyiben szívesen megnéznéd, hogyan működik a Portál és kíváncsi vagy arra, miben hozna változást a céged életébe a statisztika ilyen szintű követése, gyere el ingyenes első konzultációnkra!

Jelentkezés itt: https://www.everest.hu/kapcsolat/