Title Image

Portál

Portál: a legnagyobb segítsége a könyvelésben.

Az üzleti életben tervezni kell, ehhez pedig pontos adatokra van szüksége. Akár ebben a pillanatban. Az a kérdés, hogy Ön most tudja-e azokat az adatokat, amik alapján döntene egy új munkatársról, egy beruházásról, vagy akár csak egy kisebb kiadásról? Ismeri-e a bevételi/kiadási statisztikáit, a szezonalitását, tudja-e hogy kik a top vásárlói, és mennyit költöttek el Önnél. Rengeteg olyan kérdést feltehetnénk ebben a pillanatban Önnek, amire valószínűleg egyetlen ember tudja a választ: a könyvelője (jobb esetben).

 

Ez szerintünk nincs jól. Ezeket Önnek is tudnia kellene. A Portál lesz az a segítsége, ami mindent megváltoztat.

A Portál egy olyan rendszer, amihez nem kell értenie. Nem kell a használatához titkárnő, sem szakember. Egyetlen dologra lesz szüksége: egy kódra amivel belép, és azonnal minden a cégét érintő (pénzügyi) kérdésre választ kap.

 

A Portálon keresztül egyetlen kattintással tudni fogja a cégének aktuális pénzügyi helyzetét. A követeléseit, és a kötelezettségeit. Azt, hogy mit, mikor kell befizetnie, melyik számlájának mi a státusza. A Portálon belül rendelkezésére áll számtalan statisztika, az eredménykimutatás, az éves, negyedéves adatok, számok.

 

Másfél évig fejlesztettük amíg tökéletes nem lett, és most már csak arra vár, hogy Ön is használja.

 

Kattintson, jöjjön el hozzánk, és szívesen megmutatjuk Önnek azt, hogyan működik a Portál, és miért jó ez Önnek.