Title Image

Öt tulajdonság, amivel minden könyvelőnk rendelkezik

Öt tulajdonság, amivel minden könyvelőnk rendelkezik

Tudjuk: a könyvelés bizalmi kérdés. Egy cég könyvelője belelát a teljes kiemenő és bejövő számlaforgalomba, tudomása van a cég folyamatban lévő ügyeiről, nyilvántartásokat, adatokat kezel. Nem mindegy tehát, hogy milyen személy az, akire a vállalkozásunk összes adatát bízzuk. Öt olyan tulajdonságot gyűjtöttünk most össze, amivel az Everestnél minden könyvelő kollégánk bír és büszkék vagyunk rá, hogy a szakma legjobbjai nálunk dolgoznak – precízen, minden nap fejlődve, igazi csapattagként.

1. Szakmai elkötelezettség

Könyvelőink mind szakmájuk legjobbjai: olyan szakemberek, akik komoly háttértudással, könyvelői múlttal és tapasztalattal rendelkeznek. A legjobb tanfolyamokat végezték és a legjobbaktól tanulnak most is, időről időre.

2. Fejlődési szándék

Mondunk egy példát: Török Eszter, az Everest könyvelője szakmai továbbképzésekben nem ismer lehetetlent: ha új tudást lehet megszerezni a könyvelői szakmában, Eszter az elsők között hozza el azt cégünkhöz. A fejlődésre való hajlandóság egy hatalmas kincs olyan szakmában, ahol a jogszabályi háttér és a törvények gyorsan változnak.

3. Remek kommunikációs készség

Hiszünk benne, hogy a munkavégzés csak a munka fele: a másik az, hogyan van “tálalva”. Könyvelőink kiválasztásánál fontos szempont, hogy magas szintű kommunikációs képességekkel rendelkezzenek és ők is úgy gondolják: az ügyfél kérése és kérdése mindenek előtt áll.

4. Precizitás

Talán az első dolog, ami valakinek egy könyvelőről eszébe jut, az a pontosság és részletekben való elmerülés képessége. Az Everestnél komoly elvárás a könyvelőink felé, hogy precízek és következetesek legyenek. Statisztikát ugyanis csak ilyen könyvelésre lehet építeni!

5. Csapatmunkára való képesség

A legtöbb könyvelőcégnél a könyvelő kollégák magányosan dolgoznak, ehhez képest nálunk az account manager és a könyvelő csapatként, együtt szolgálja az ügyfél sikereit. Könyvelőink felé elvárás a csapatban történő, stratégiai gondolkodás és úgy látjuk, hogy ez nagyon motiváló számukra is, hiszen egyrészt kapnak egy üzletfejlesztéssel foglalkozó kollégát maguk mellé a cégen belül, másrészt ketten együtt könnyen új dimenzióba helyzhetik a könyvelésből nyert adatokat és statisztikát.