Title Image

Mi az EVEREST?

Ismerje meg szolgáltatásunkat !

 

Cégünk, az EVEREST, teljes körű cégfejlesztéssel, cégszolgáltatással foglalkozik, melynek a professzionális, interneten nyomon követhető könyvelés az alapja.

Nyugat-Európában, de legfőképpen az USA-ban elterjedt szokás, hogy a mikro- és kisvállalkozások hátterében egy szolgáltató cég áll, ami minden olyan szolgáltatást és teendőt megszervez és elvégez, amelyre a cégnek szüksége lehet. Magyarországon az annyira nem megszokott, hogy nem is találtunk olyan céget, amely ezt a célt tűzte volna a zászlajára. Minden vállalkozás rendelkezik könyvelővel, azonban ők csak a könyvelésben partnerek. Ha valaki emellett naprakész szeretne lenni a pályázati és pénzügyi lehetőségekben, marketingben és üzleti szolgáltatásokban, akkor nem is marad ideje a cége tényleges tevékenységével foglalkozni.

 

Mi azért alakultunk, hogy ezt a szerepet betöltsük a cégek életében. Hogy olyan hátteret biztosítsunk cége számára, amellyel csak a nagyvállalatok rendelkeznek.

 

Ehhez a kulcs az Ön személyes account managere, aki ezért felel, hogy Ön kihasználja a cég szolgáltatásait és maximálisan elégedett legyen.

 

Szolgáltatásunk alapja a könyvelés, amelyben ötvözzük az innovációt a nagyvállalatok munkamódszerével. Minden cég a kijelölt tapasztalt könyvelője mellett rendelkezik egy könyvelési vezetővel, aki a minőségbiztosításért felel. A könyvelési folyamatot Ön folyamatosan nyomon követheti interneten.

 

Az internetes nyomonkövetés helyszíne a portálunk (portal.everest.hu), mely az információáramlás színtere is. Egyben ingyenes marketing felület a cége számára. Portálunkon egy helyen követni tudja a cégét érintő összes szolgáltatást, változást, lehetőséget. Amennyiben jogi kérdése van az ügyvédi chat funkció segítségével azt is felteheti.

 

Erre épül az üzletfejlesztési és pénzügyi tanácsadásunk pályázatfigyeléssel kiegészítve, hogy Ön a lehető legtöbbet hozza ki a vállalkozásából.

 

Az ügyfeleinkből álló üzleti közösség rengeteg potenciális partnert és ügyfelet hozhat vállalkozásának. Rendezvényeink, üzleti reggeleink és a céges portálunk is ezt a célt szolgálja.

 

Emellett számos oktatást, tréninget és konzultációt szervezünk, hogy közösségünk versenyképesebb legyen a piacnál.

 

Ami a legkülönlegesebb: az összes eddigi szolgáltatást tartalmazza havidíjunk. Önnek csak azokért a szolgáltatásokért kell plusz összeget fizetnie, amelyek a szolgáltatási ábránk tetején találhatóak.

 

Az EVEREST csúcsszolgáltatásai azért vannak, hogy Önnek egyedi igényei során se kelljen külön céget keresnie, felkutatnia a piacot és utána követnie a szolgáltatás minőségét, hanem mindezt megkapja tőlünk egy kézből természetesen a teljes folyamat internetes nyomon követésének lehetőségével.

 

Miért érdemes az EVEREST-et választani?

Nagy számú, összeszokott csapatunk garantálja, hogy Ön mindig professzionális kiszolgálást kapjon. Account managereink azért felelnek, hogy mindent rendben tudjon.

Minden munkatársunkra érvényes etikai kódexünk is azt hivatott szolgálni, hogy érezze: nálunk Ön van a középpontban.

Account managereink segítségével minden, a cégét érintő információt megkap egy kézből, emellett összes céges folyamatát portálunk segítségével interneten nyomon követheti, hogy mindenhez kényelmesen hozzá tudjon férni.

Folyamataink, kiterjedt szakembergárdánk, internetes nyomon követési lehetőségeink mind azt hivatottak szolgálni, hogy Ön minden pillanatban biztonságban érezhesse céges ügyeit.

Aki nem változtat, nem újít, az lemarad: ez a jelenkor szabálya.

Mi magunk is folyamatosan keressük az újítás és innováció lehetőségét, és ügyfeleinknek is ebben segítünk.

Munkamódszerünk, szolgáltatási hálónk, portálunk is mutatja: mindent megteszünk, hogy cége innovatív és versenyképes legyen!

A megbízható háttér mellett a legfontosabb célunk, hogy cége fejlődését elősegítsük.

Pénzügyi, pályázati, üzletfejlesztési tevékenységünk középpontjában vállalkozásának növekedési lehetőségeinek megteremtése áll.

Üzleti közösségünk rendezvényei, üzleti reggelei, portálunk marketing felülete pedig leendő partneri kapcsolatai kialakítását szolgálja.

Tudjon meg többet az EVEREST-ről!

 • Ismerje meg csapatunkat!

  Ismerje meg csapatunkat!

 • Ismerje meg munkamódszerünket!

  Ismerje meg munkamódszerünket!

 • Ismerje meg árainkat!

  Ismerje meg árainkat!

 • Professzionális könyvelés netes nyomonkövetéssel
 • Adótanácsadás és könyvvizsgálat
 • Céges és magán pénzügyi tanácsadás ügyintézéssel
 • Webfejlesztés és rendszergazda szolgáltatás
 • Ügyvédi chat és konzultáció
 • Üzletfejlesztési tanácsadás, coaching
 • Pályázatfigyelés és írás
 • Székhelyszolgálat
 • Munkaerő közvetítés
 • Üzleti reggelik, rendezvények, belső marketing portál
 • Marketing és értékesítési tanácsadás
 • Üzleti-Adó konzultációk, előadások, tréningek