Title Image

Mennyi az annyi? – őszintén az Everest árairól

Mennyi az annyi? – őszintén az Everest árairól

Egyre gyakrabban érkezik hozzánk a kérdés: mennyibe kerülnek könyvelési szolgáltatásaink, milyen extra költségekkel kell számolni, van-e nálunk apróbetűs rész? Őszinték leszünk: mi soha nem akartunk rejtélyesek lenni és áraink eddig is elérhetőek voltak a weboldalunkon! Most viszont részletesen is írunk arról a kérdésről, ami bármelyik szolgáltatással kapcsolatban döntő szempont: mennyibe kerül az Everest ügyfelének lenni?

Kezdjük egy klasszikus történettel az egyik ügyfelünk elmesélése alapján:

Korábban egy ismerős csinálta a könyvelésemet, akivel akkor találkoztam, amikor az első munkavállalói évemben adóbevallást kellett készíteni. Április végén jöttem rá, hogy ez nem fog egyedül menni, ezért körbekérdeztem, hogy ki tud egy jó könyvelőt. Nagyon jót senki nem tudott, de ajánlották *Veronikát, így ő májusban gyorsan megcsinálta az adóbevallásomat és amikor két évvel később céget alapítottam, automatikusan hozzá került annak a könyvelése is. Mivel az adóbevallásomat 5000 Ft-ért csinálta meg, utána kíváncsi voltam, hogyan alakul majd a havidíj. Végül 15.000 Ft-ért vállalta céges könyvelést, ami nagyjából reális árnak tűnt.

A probléma nem akkor jelentkezett, hanem amikor egy hiánypótlás elmaradása miatt megkaptam az első NAV-bírságomat: kiderült, hogy a szerződésünk nem tartalmazza, hogy ezért anyagi szempontból ki a felelős, illetve az is világossá vált, hogy nem tisztáztuk, hogy mit jelent pontosan, hogy könyvelési feladattal bíztam meg őt, így könnyedén rám hárult az ő mulasztásából adódó kár. Azt mondtam már, hogy utána egy hónapig nem vette fel a telefont és a céges papírjaimat is úgy kellett visszakönyörögnöm tőle?

 

Sajnos nem egyedi eset ügyfelünké, így elsőként arra szeretnénk felhívni a figyelmet: az ár nem minden. Ennél sokkal fontosabb, hogy a könyvelés díja milyen szerződés keretében érvényesül és milyen komolyságú feltételekkel érvényesül. Mi minden esetben olyan szerződést kötünk ügyfeleinkkel, melyben részletesen tisztázzuk a vállalt feladatköröket, felelősséget és határidőket is.

Ahogy weboldalunkon is olvasható: személyre szabott áraink vannak. Erre azért van szükség, mert nincs két egyforma cég a vállalkozások piacán: különbözik a bejövő és kimenő számlák mennyisége, a szükséges könyvelői tanácsadás mértéke, az igényelt ügyintézés hossza és jellege, a lehetséges problémák. A személyre szabott árak megalkotásánál fontos az első, ingyenes konzultáció: ennek keretében érdeklődőink átbeszélhetik a vállalkozásuk könyvelési kérdéseit az általuk választott account managerrel, aki a megbeszélés után már a konkrét tények és a cég alapos ismerete után ad végleges árajánlatot.

Mi nem egyszerűen könyvelési díjjal kalkulálunk, hanem egy teljes könyvelési csomagot kínálunk ügyfeleinknek: ennek része a tapasztalt könyvelő, az őt felügyelő könyvelési vezető és az account manager munkája, valamint könyvelési rendszerünk, a Portál használata és lehetőségei.

Nem szeretjük a meglepetéseket, ezért nyilvánossá tettük irányárainkat, hogy a személyre szabott, konkrét árajánlat előtt érdeklődőink már előre tájékozódhassanak a csomagjainkról.

A csomagárakról és a csomagok tartalmáról irányadó tájékoztatót olvashatsz itt: ÁRAINK

Az Everest egyedülálló cég a könyvelési szolgáltatók piacán abból a szempontból, hogy mindent megteszünk azért, hogy nyílt lapokkal, minden részletet előre tisztázva, korrekt feltételekkel szerződve dolgozunk ügyfeleinkért. Teljes könyvelési szolgáltatói csomagot nyújtunk, amely a könyvelő és az account manager munkája mellett tartalmazza a bárhonnan elérhető, online könyvelési rendszerünk, a Portál használatát és a Portálon belül egy saját cégprofilra kialakított vállalkozói felületet minden adattal, amit csak a vállalkozásodról tudni lehet. Mindezt egyetlen összegért, a havidíjért cserébe, amelyhez nem kapcsolódnak ügyesen elrejtett extra részek, nincs sem hűségidőnk, sem felmondási időnk, nincs egyetlen rejtett költség sem.

Csak te és a céged. Szeretettel várunk az első, ingyenes konzultációra, jelentkezz be itt:

Lépjen Velünk kapcsolatba!