Title Image

Kérdezz tőlünk! Második rész: a könyvelőm

Kérdezz tőlünk! Második rész: a könyvelőm

1. Ki lesz a könyvelőm az Everestnél? Ti választjátok, vagy én?

Mi választunk neked könyvelőt, így biztos lehetsz benne, hogy a szakmai tapasztalatával a vállalkozásodhoz leginkább illő személyt tud majd segíteni, illetve fontos számunkra az emberi oldal is, azaz hogy olyan könyvelőt kapj, aki a vállalkozásod jellegéhez és az ügyvezető habitusához a legjobban illik.

2.Lehet könyvelőt váltani az Everesten belül?

Semmi akadálya! Jelezd a kérésedet az account managernek, vagy írj közvetlenül az Everest központnak és megoldjuk a váltást. Számunkra az elégedettséged a legfontosabb, így akár szakmai, akár személyes okokból váltanál, gyorsan és diszkréten megoldjuk a helyzetet.

3. Hogyan tarthatom majd a kapcsolatot a könyvelőmmel és milyen gyakran kell találkoznunk?

A kapcsolattartás telefonon, sms-ben, emailben történik, ahogy szeretnéd. A Portálon keresztük egy olyan felületet is fejlesztettünk, ahol az összes kérdésed együtt látható. A találkozás a könyvelővel minimum évente egyszer történik, de komolyabb céges változás esetén a teljes csapatunk (könyvelő, manager, illetve sok esetben a könyvvizsgáló is) vár egy személyes találkozásra.

4. Ti hogyan választjátok ki a könyvelőiteket?

A legfontosabb számunkra a maximális profizmus, ezért könyvelőinket komoly kiválasztási folyamattal, ajánlások, tapasztalat és könyvelői múlt mentén keressük és választjuk. Fontos még számunkra, hogy könyvelőink is üzleti szolgáltatóként gondoljanak magukra, ennek a stílusban, hozzáállásban és gondolkodásmódban is meg kell mutatkoznia. Komolyan képzett, naprakész, ügyfélorientált gondolkodású szakemberekkel dolgozunk – csak a legjobbakkal.

5. Mi a különbség a könyvelő és a könyvvizsgáló között? Miért fontos ez?

A könyvvizsgáló a könyvelői ellenőrzést végző személy. Számunkra kiemelten fontos, hogy a könyvelésnek mindkét szintje megjelenjen és plusz biztonságot adhat ügyfeleinknek, hogy cégünknél komoly tapasztalattal rendelkező könyvvizsgáló is foglalkozik az ügyeikkel.