Title Image

Kérdezz tőlünk! Hatodik rész – a kapcsolattartás

Kérdezz tőlünk! Hatodik rész – a kapcsolattartás

1.Hogyan jelentkezhetek az első konzultációra?

A legegyszerűbb, ha az oldalunkon található formanyomtatványt választod. Sem az adatok megadása, sem az első konzultáció nem kötelez még semmire. Üzenetedre 12 órán belül válaszolunk.

2.Hol és kivel találkozok majd először?

Ha nincs más kérésed, akkor a céged típusa vagy profilja alapján javasolunk egy account managert, ő fog várni az első találkozón. Jöhetsz az Arany János utcai irodánkba is, de szívesen kimegyünk a cégedhez is az első beszélgetésre.

3.Milyen gyakran kell megnéznem a Portált?

A Portál rendszere értesítést küld a könyvelőd munkájáról, tehát az email fiókodban látni fogod egy üzenetben, ha változás történt. Ettől függetlenül céged összes adata bármelyik pillanatban elérhető számodra a Portálba belépve.

4.Milyen gyakran hívhatom a manageremet?

Bármikor! Managered azért dolgozik, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésed a vállalkozásoddal kapcsoltban – legyen szó akár könyvelésről, stratégiáról, márkaépítésről vagy üzleti döntésekről.

5.Kinek szólhatok, ha elégedetlen vagyok a szolgáltatásotokkal?

Számunkra nagyon fontos, hogy azzal a könyvelővel és managerrel dolgozz, akinek a tudása és tapasztalata a leghatékonyabban segíti a vállalkozásod. Ha úgy érzed, hogy valamilyen szempontból nem az ideális könyvelő vagy manager foglalkozik a cégeddel, arra kérünk, hogy jelezd vezetőinknek és diszkréten elintézzük a váltást – cégen belül!