Title Image

Kérdezz tőlünk! Harmadik rész: az Account manager

Kérdezz tőlünk! Harmadik rész: az Account manager

1.Ki lesz az Account managerem az Everestnél? Ti választjátok, vagy én?

Az esetek legnagyobb részében az Account manager az lesz, akivel az első konzultáción találkozol. A vállalkozás típusa és az account manager tapasztalata fontos, hogy találkozzon, ez prioritás akkor, amikor „összepárosítjuk” őket. Természetesen van lehetőséged másik managert választani, ha úgy érzed, hogy lenne olyan kollégánk, aki jobban illene a vállalozásodhoz.

2.Milyen végzettséggel lehet nálatok valaki manager?

Managereink komoly gyakorlati tudással rendelkező, pénzügyi végzettségű szakemberek, akik kifejezetten tanácsadói munkára specializálódtak. Üzletviteli tapasztalatuk van kis- és középvállalkozásokkal kapcsolatban, fókuszukban az adózással kapcsolatos témák és az üzletfejlesztés állnak. Csapatunk tíz éves tapasztalattal rendelkezik: az Everestet egy teljes évtizednyi közös munkával építettük, így olyan közös értékrend, tudás és tapasztalat van a birtokunkban, amely egyedülálló a piacon.

3.Milyen ügyekben kérhetek majd tanácsot a manageremtől?

Bármilyen ügyben! Konkrét könyvelői kérdésekben természetesen a könyvelőnk válaszol majd, minden másban az account manager tudja a választ. Legyen szó üzletfejlesztésről, pályázatokról, jogi kérdésekről, managerünk utánajár és segíti a munkádat.

4.Ő is felhív, ha egy rám szabott lehetőséget talál?

Igen! Ha új rendelettel, változással vagy lehetőséggel találkozunk, első dolgunk végignézni, hogy ügyfeleink közül ki tudna élni az új helyzettel.

5.Vonatkozik-e titoktartás a managerre?

Természetesen, nagyon komoly titoktartási szerződéseink vannak.