Title Image

Fénysebesség

Fénysebesség

 

ha jobb akarsz lenni, mint mások

 

Már beszéltünk arról, hogy tanulni életkortól függetlenül, bármikor lehet, ahogy tippeket is adtunk, hogyan fejleszd magad önerőből.

Most pedig fénysebességre fogunk kapcsolni. Mert meg lehet tanulni annál is gyorsabban tanulni, ahogy most tanulsz. A képlet rém egyszerű: el kell kezdeni csinálni azt, amiről tanulni szeretnél. Így gyakorlat közben tanulod meg  a lényeges dolgokat. Úgy kell hozzáállni, hogy ez egy lehetőség, hogy megmutasd, mire vagy képes.

 

info3

 

San Francisco-London

 

Ha a tanulást egy San Francisco-London távolságnak vennénk és (heti hét nap, napi 24 órában haladnánk)  akkor:

Ha az olvasás a tanulási módszered, az olyan a mi kis képletünkben, mintha gyalogolva akarnád megtenni a távot. Ha heti hét nap, napi 24 órát gyalogolnál és természetesen rendelkeznél a vízen járás képességével is, akkor 1833 óra alatt érnél Londonba.

Ha iskolában tanulod meg, amire szükséged van, az olyan mintha biciklizve tennéd meg, ami így 366 óra lenne.

Ha valaki olyantól tanulsz, aki saját maga  szerezte a tudását, az olyan, mintha kocsival kerekednél fel, így 85 óra az utazási időd.

Ha a cselekedeteid közben tanulod meg a lényeget, az egy repülő útnak felel meg, így már csak 11 óra utazásról beszélünk.

De van még egy ennél gyorsabb megoldás is:

Ha hajlandó vagy kockázatot vállalni, akkor az olyan, mintha egy rakétában utaznál (Richard Branson szó szerint meg is tette). A rakéta út csupán 33 perc.

Számodra melyik a legszimpatikusabb módszer?

A döntés a Te kezedben!