Title Image

Ez az online felület kell a modern üzleti sikerhez: bemutatjuk a Portált

Ez az online felület kell a modern üzleti sikerhez: bemutatjuk a Portált

Másfél évig fejlesztettük, mostanra tökéletes lett. Az Everest Portál egy teljesen egyedi felület, amely száz százalékban az ügyfeleink sikerességét szolgálja. Precíz dokumentáció, átlátható könyvelés, követhető adatok és a sikerhez vezető statisztikák. Csak két kattintásra tőled, bárhol, bármikor.

Az üzleti életben tervezni kell, ehhez pedig pontos adatokra van szükség. Az a kérdés, hogy vezetőként tudjuk-e azokat az adatokat, amik alapján döntenünk kell egy új munkatársról, egy beruházásról, vagy akár csak egy kisebb kiadásról? Ismerjük-e a bevételi/kiadási statisztikáit, a szezonalitását, tudjuk-e hogy kik a top vásárlók, és mennyit költöttek el nálunk? Rengeteg olyan kérdést feltehetnénk ebben a pillanatban, amire valószínűleg egyetlen ember tudja a választ: a könyvelője. Ez szerintünk nincs jól, hiszen ezeket minden cégvezetőnek tudnia kellene.

„A célunk az volt a Portál fejlesztésével, hogy a könyvelési és céges adatokat az ügyfél elé tudjuk tárni és ne csak a végső számokat lássa a folyamatból. Egy kisvállalkozásnak ugyanúgy joga van és lehetősége kell, hogy legyen látnia a cégéről minden adatot, még akkor is ha nem tud megfizetni drága vállalatirányítási rendszert és egy embert, aki csak azzal foglalkozik.” – mondja Túry Máté, az Everest ügyvezetője. „A Portál kialakításánál a legnagyobb munkát az jelentette, hogy a könyvelésben használt (közepes) cégenként kb. 30ezer adatcellát fogyasztható formába rendezzük és végösszeg minden esetben precíz legyen.”

A Portálon keresztül egyetlen kattintással tudni fogja a cégének aktuális pénzügyi helyzetét. A követeléseit, és a kötelezettségeit. Azt, hogy mit, mikor kell befizetnie, melyik számlájának mi a státusza. A Portálon belül rendelkezésére áll számtalan statisztika, az eredménykimutatás, az éves, negyedéves adatok, számok.

A Portál azért készült, hogy a kis- és középvállalkozások vezetői minden olyan adathoz hozzáférjenek, amelyet a cégük kapcsán tudni lehet. Ehhez a tökéletes felület egy olyan modern, átlátható, online tér, amelyben néhány kattintással rendszerként áll össze minden, amiért ügyfeleink az elmúlt években vagy évtizedekben saját vállalkozásukban dolgoztak.

Lépjen be hozzánk – csak egyetlen kattintásra van a könyvelés jövőjétől!