Title Image

Everest Business Academy

Mi is az Everest Business Academy?

Az Everest Business Academy egy olyan ingyenes üzleti klub, ahol az Everest ügyfelei képezhetik magukat, workshopokon vehetnek részt emellett pedig új üzleti kapcsolatokat építhetnek.

Küldetésünk, hogy a magyar vállalkozók ne ösztönszerűen, hanem tudatosan vállalkozzanak.

 

Mi kell a tudatos vállalkozáshoz? Az hogy a vállalkozás szakmáját ugyanúgy megtanuljuk, ahogyan megtanultuk azt a szakmát is, amivel a cégünk foglalkozik.

 

Vállalkozási ismereteket szerezzünk, tanuljunk marketing és értékesítési stratégiákat, megismerjük, hogy az internet világa, hogyan tud új vevőket szerezni Nekünk és fejlesszük vezetői készségeinket.

 

Ráadásul mindezt a gyakorlatban is elsajátítsuk és ne csak elméletben.

 

Erről szól az Everest Business Academy.

 

Összegyűjtöttük minden fontos terület szakértőit és előadások, tréningek és workshopok formájában tudásukat az Önök cégeinek szolgálatába állítjuk.

 

Emellett üzleti reggeleinken tagjaink új ügyfelekre és partnerkapcsolatokra tehetnek szert.

 

Mindezt teljesen ingyen.

 

Megéri EVEREST ügyfélnek lenni.

 

 

bridgebudapest

 

Küldetésünkben támogatónk a Bridge Budapest mozgalom.

Rendezvényeink

Üzleti reggeli
DSC_0519 copy
DSC_0451 copy
IMG_2042

Az üzleti reggeli talán az egyik legkellemesebb és legnyitottabb formális megbeszélés, melynek az üzleti életben hagyománya van. Üdítő és nem kevésbé hatékony módja üzleti tervek és eredmények összevetésének, új kapcsolatok kialakításának, vagy a már meglévők elmélyítésének.

 

Pontosan ezért az EBA egyik legfontosabb rendezvénye az üzleti reggeli. Hiszen egy új üzleti kapcsolatnál/megrendelésnél semmi sem fejlesztheti jobban az Ön vállalkozását.

Szakértői előadás
IMG_2119
IMG_2125
DSC_0488 copy

Előadásainkon meghallgathatjuk azoknak a vállalkozási területeknek a szakértőit, amik minden vállalkozás számára fontosak lehetnek.

 

 • értékesítés, ügyfélmegtartás
 • marketing
 • online ügyfélszerzés
 • vállalkozási pénzügyek
 • vezetés
 • tervezés, stratégiaalkotás
 • időmenedzsment
Tréning
DSC_0449 copy
IMG_2177
IMG_2216

Tréningjeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy adott témában jobban elmélyüljünk és gyakorlati tudást szerezzünk.

 

Térningjeink témái:

 

 

 • Miről szól az ügyvezetés “szakmája”? Milyen egy jó ügyvezető?
 • Mit csinál egy CFO? Hogyan lehetek saját cégem profi pénzügyi igazgatója?
 • Hogyan tervezzem meg cégem értékesítési stratégiáját? Megfelelőek-e az eladási szövegeim a vállalkozásomban? Hogyan kell kezelnem a meglévő ügyfeleimet?
 • Hogyan marketingezzek? Mi az ami megéri, és mi az ami nem? Hogyan építhetem fel a cégem brandjét?
 • Hogyan hozhatok létre önműködő vevőszerző automatizmusokat az internet segítségével? Hogyan hirdessek az adwords, vagy a facebook rendszerében?
Tematikus workshop
DSC_0460 copy
DSC_0568 copy
IMG_2029

Workshopjaink jelentik Akadémiánk csúcsát.

 

Előadásaink, tréningjeink után összegyűjtjük azokat a cégvezetőket, akik az adott témában az elméleti és gyakorlati tudáson felül azonnali változásokat szeretnének elérni a vállalkozásukban.

 

Ezek az ügyvezetők maximum 6 fős csoportokban a következő időszakban 2 hetente a mi vezetésünkkel találkoznak és egymást segítve tartanak több órás workshopot az adott témában. (Online marketing workshopunkban például a mi segítségünkkel állíthatják be adwords és facebook kampányaikat, és egymást eredményeit látva finomíthatnak rajta, ezáltal rengeteg költséget megspórolva.)

 

Ez hozza a valódi változást. Egymás tapasztalataiból tanulva és egymást segítve lehet a leggyorsabban tartós, és komoly változásokat elérni.

Előadóink

Schäffer Beáta

Bea jogi szakokleveles közgazdász, coach.

 

Több évtizedes, banki vezetői,  multinacionális gazdasági igazgatói  és változás-menedzsment tapasztalatait osztja meg a témák iránt érdeklődő cégvezetőkkel.

Túry Máté

Máté pénzügyi szakember, az Everest ügyvezetője.

 

A pénzügyek mellett, Máté azokkal a gyakorlatban is jól működő vállalkozásfejlesztési módszerekkel foglalkozik, amelyeket a hagyományos vállalkozások elleshetnek a külföldi startup cégektől.

Antal Mátyás

Matyi vezető tanácsadó, online marketing szakértő.

 

A marketing területén az online felületek kínálják a legnagyobb növekedési potenciált. Az ehhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket adja át Matyi tréningjein és workshopjain.

Blog