Title Image

Dolgozzon Velünk!

Velünk dolgozó Könyvelőpartnert keresünk!
Kinek szól az ajánlatunk?

 

Viszonylag hosszan szeretnénk beszélni az általunk kínált lehetőségről, ezért már az elején leírnánk, hogy kiket keresünk.

 

Olyan tapasztalt, hivatásukat szerető egyéni könyvelőket (mérlegképes könyvelőt), vagy 2-3 fős könyvelőiroda vezetőket keresünk, akiknek még van szabad kapacitásuk arra (min. 10 cég), hogy Ügyfeleink részére magas szintű  teljeskörű könyvelést és  bérszámfejtést végezzenek.

 

Nem alkalmazottakat keresünk (könyvelőink pl. nem az irodában dolgoznak), hanem olyan vállalkozókat-partnereket, akik nem szeretnének már könyvelőirodában dolgozni (mert már egyedül is könnyedén elboldogulnak szakmailag), de Ügyfeleik száma, még megengedi a Velünk való közös munkát.

 

A mi rendszereink (portál, applikáció) jelenleg az RLB-vel kommunikálnak, így közös Ügyfeleink részére abban kellene könyvelni.

Néhány szó Rólunk

Cégünk, az EVEREST, teljeskörű cégfejlesztéssel, cégszolgáltatással foglalkozik (beleértve a könyvelést is), amely 3 üzletágban szolgálja ki Ügyfelei igényeit.

Csapatunk több mint 13 éve foglalkozik üzleti szolgáltatással. Ez idő alatt rengeteg Ügyfélnek segítettünk, és rengeteg helyzetet oldottunk meg közösen. Hisszük azt, hogy a professzionális, ügyfélközpontú hozzáállás a legjobb befektetés manapság.

 

Könyvelési üzletágunkat 3 éve indítottuk el.

 

Olyan – komplex – könyvelési szolgáltatást nyújtunk, ahol Ügyfelünk a Könyvelője mellé egy vele foglalkozó Üzleti Tanácsadót is kap, emellett az általunk fejlesztett Portált és Applikációt használva minden pillanatban valós képet kap a vállalkozásáról.

 

Szolgáltatásunkat Ügyvédi partnerünk és Pályázati vezetőnk teszi teljessé.

Miért szeretnek velünk együtt dolgozni Könyvelőink?

Természetesen tudjuk, hogy munkamódszerünk, fejlesztéseink semmit sem érnek, ha alapként nincs egy olyan lelkiismeretes, precíz Könyvelő, aki feltölti rendszerünket tartalommal.

 

Ezért próbáljuk ajánlatunkat számukra is versenyképessé tenni, hogy a legjobb Könyvelőkkel dolgozhassunk hosszú évekig közösen.

Nincs üresjárat. A velünk dolgozó Könyvelők maximálisan kapacitáson dolgozhatnak, így tudásuk az általuk választott ügyfélszámban teljesedhet ki.

Napon belüli utalás. Számlakiállítás napján utalunk (önszámlázást is most vezetjük be).

Megválogathatja-leadhatja problémás Ügyfeleit. Ha valamelyik Ügyféllel elfárad (vagy már az első találkozón nem szimpatikus) a közös munka (ismerünk ilyet) kérheti, hogy másik Könyvelőhöz kerüljön (ha problémás fel is mondunk neki) és másik Ügyfelet kap helyette.

Account manageri támogatás (még el sem tudja képzelni, hogy egy account manager mennyire megkönnyíti az életét az Ügyféllel).

Jó csapat. Összetartó közösség, akiktől bátran kérhet segítséget. Természetesen Könyvelési Vezetőnk feladata az ellenőrzésen felül a szakmai támogatás is.

Kit keresünk?

Aki rendelkezik mérlegképes könyvelői regisztrációval és szakmai felelősségbiztosítással.

Aki könyvelésben gyakorlottnak tartja magát és vannak Ügyfelek, akik ugyanezt gondolják róla.

Aki szívesen kommunikál és jól kijön az emberekkel!

Aki ismeri az RLB-t, vagy hajlandó megtanulni.

Aki szerződéses feltételeinket maximálisan betartja (természetesen ugyanez igaz ránk is).

Aki élvezi a szakmáját, egy nehezebb szakmai helyzetre kihívásként tekint és utanámegy a megoldásnak.

Mikor ne jelentkezzen?

Ha a saját brandjét szeretné építeni. Ügyfeleink szemében Ön az Everest könyvelője lesz.

Ha rövid távra tervez, vagy csak pár céget tudna vállalni.

Ha teljesen ódzkodik (és nem is szeretné megtanulni) bármilyen informatikai újdonságtól (adat export-import, stb..).

Ha az Ügyfelekkel nem szívesen kommunikál. (Nehezen veszi fel a telefont, lassan reagál az emailekre...)

Ha a szakmai tudásában bizonytalan és úgy érzi, csak az egész pici vállalkozásokkal boldogul.

Ha egy könyvelőirodába szeretne beülni 8-tól 5-ig.

Mi az ajánlatunk?

Velünk együtt dolgozva úgy lehet vállalkozó könyvelő, hogy a vállalkozással járó nehézségeket levesszük a válláról (kevés Ügyfél, mi van ha elmegy pár nagyobb Ügyfelem, nem merek megszabadulni a problémás Ügyfelektől), cserébe annyit kérünk, hogy közös Ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a könyvelési szolgáltatásával, amihez mi minden segítséget megadunk Önnek.

 

Ajánlatunk anyagi része korrekt, versenyképes.

 • Dzsida Éva - könyvelési vezető

  Dzsida Éva - könyvelési vezető

  ``Számomra izgalmas folyamat amikor a könyvelőkkel, és az ügyféllel együtt dolgozva megoldjuk a nehéznek, szakmai kihívásnak tűnő feladatokat.``

 • Török Eszter - könyvelő

  Török Eszter - könyvelő

  ``Az Everest számomra azt az élményt nyújtja, hogy korrekt feltételek között, a megfelelő szakmai visszajelzések mellett dolgozhatok. Fontos számunkra a tudásmegosztás és az ügyfelek mellett egymás véleményére is nagyon figyelünk.``

 • Bak Balázs - Account Manager

  Bak Balázs - Account Manager

  ``A mai változó világban talán a legnagyobb kihívás mindig naprakésznek lenni.``

Röviden összefoglalva: amennyiben jó könyvelőnek tartja Magát, szívesen kommunikál Ügyfeleivel, munkáját hivatásként éli meg és van szabad kapacitása, akkor keresve sem találhatna jobb lehetőséget!
Hol fogadjuk Ügyfeleinket?

Színvonalas irodánk a belváros szívében található. 180 nm-en dolgozunk az Arany János utcában, ami kitűnően megközelíthető két metróval és villamossal is.

Az utcának ez a szakasza nyáron a Liszt Ferenc térhez hasonlítható. Szeretünk itt lenni.

 

Az Ügyfeleinkel való személyes találkozók mindig az irodában történnek.

Hogyan indul a közös munka?
 1. Az önéletrajzos jelentkezést követően jelentkezünk időpontegyeztetés végett.
 2. Ezt személyes találkozás követi Ügyvezetőnkkel az irodában.
 3. Amennyiben mindkét fél úgy gondolja, hogy szeretné elkezdeni a közös munkát, akkor könyvelési vezetőnkkel Dzsida Évával lesz a következő találkozó, ahol a leendő Partner szakmai felkészültségét és hozzáállását szeretnénk felmérni.
 4. Ezután nem marad más hátra, mint: szerződéskötés, portálunk bemutatása és betanítása, protokollok átnézése, munkatársaink bemutatása és munkafolyamataink átbeszélése.

 

Előre el kell mondanunk, hogy nem minden jelentkezővel indítjuk el a közös munkát.

Önéletrajzos jelentkezését az info@everest.hu e-mail címre várjuk, vagy az alábbi űrlapon!

Jelentkezem könyvelő partnernek!